بازار

بازگشت به دنیای صداها: راهنمای کامل خرید سمعک

اگر به‌تازگی دچار مشکلات شنوایی شده‌اید و پزشک برای شما استفاده از سمعک یا شنیدیار (Hearing Aids) را تجویز کرده است، بدون‌شک یکی از دغدغه‌های فعلی‌تان خرید سمعک مناسب است. اگرچه خرید این دستگاه ممکن است پرهزینه و چالش‌برانگیز باشد، اما تا حد زیادی کیفیت زندگی‌تان را بهبود می‌بخشد و کمک می‌کند به دنیای صداها برگردید. اطلاعات نادرست زیادی در اینترنت وجود دارند که می‌توانند شما را در پروسه خریداری این دستگاه به بیراهه بکشانند. به‌همین‌دلیل، اگر به‌دنبال یافتن و خرید بهترین سمعک‌ ها هستید، برای این‌که مناسب‌ترین انتخاب را داشته باشید، در ادامه این مطلب که راهنمایی کاملی درمورد خرید سمعک آورده شده است همراه ما باشید. اولین و اصلی ترین توصیه برای تهیه بهترین سمعک مراجعه به مرکز شنوایی سنجی معتبر است. جهت اطلاع از قیمت سمعک ها کلیک کنید.

مراحل خریداری سمعک

یکی از سؤالات و چالش‌های مهم افرادی که قصد خریدن سمعک را دارند، سلسله‌مراتب آن است. در این بخش، به مراحل خرید این دستگاه می‌پردازیم.

 ۱. مراجعه به یک مرکز شنوایی‌‌سنجی و انجام تست‌های دقیق

مرحله اول خرید، مراجعه به یک مرکز معتبر شنوایی‌سنجی برای انجام معاینات و تست‌های لازم مانند تست نوار گوش است. در این مراکز، ارزیابی‌های دقیق شنوایی برای تعیین آستانه‌های شنوایی انجام شده و میزان کم‌شنوایی در هر گوش تعیین می‌شود. درنهایت نیز نوع دستگاه شنیدیار طبق نوع و میزان کم‌شنوایی هر گوش مشخص می‌گردد. مرکز شنوایی‌سنجی و سمعک آوای امید، یک مرکز شنوایی معتبر برای انجام ارزیابی و آزمون‌های تخصصی جهت تعیین دقیق شنوایی و همچنین خرید سمعک است که برای تعیین میزان شنوایی و خریداری انواع مختلفی از دستگاه‌های شنیدیار می‌توانید به وبسایت آن به آدرس مراجعه کنید.

 ۲. مشاوره انتخاب و خریداری

پس از تشخیص میزان دقیق کم‌شنوایی، نوبت به انتخاب بهترین نوع سمعک می‌رسد. انواع مختلفی از این دستگاه در بازار وجود دارند که طبق ویژگی‌های مختلفی تعیین و تجویز می‌شوند. به یاد داشته باشید که حتما بهترین مرکز خرید سمعک را برای خریداری این دستگاه انتخاب کنید.

 ۳. قالب‌گیری

پس از انجام مشاوره و انتخاب نوع سمعک، طبق نوع دستگاه (داخل گوشی یا پشت‌گوشی)، باید قالب‌گیری انجام شود. برای قالب‌گیری، یک خمیر با استفاده از سرنگ قالب‌گیری وارد مجرای گوش شده و اندازه دقیق گوش تعیین می‌شود. پس از خشک‌شدن خمیر، به شکل قالبی از گوش درآمده و برای ساخت قالب دستگاه مورداستفاده قرار می‌گیرد.

 ۴. تنظیم و برنامه‌ریزی

مرحله آخر خرید سمعک نیز برنامه‌ریزی و انجام تنظیمات آن است؛ چراکه بدون انجام تنظیمات لازم، عملا استفاده از این دستگاه ممکن نیست. تنظیم توسط متخصص شنوایی انجام می‌شود و ممکن است برای رسیدن به سطح مطلوب نهایی، چند جلسه تنظیم نیاز داشته باشد.

images 1724921725 66d0377d980f6

نکات مهم در خرید سمعک

اگر پس از مراجعه به یک مرکز شنوایی سنجی و انجام معاینات و تست‌های مختلف مانند تست نوار گوش، متخصص استفاده از سمعک را به شما توصیه کرده است، اکنون نوبت خرید بهترین و مناسب‌ترین نوع این دستگاه شنیدیار است. در ادامه، به نکات مهمی که پیش از انتخاب و خرید باید به آن‌ها توجه داشته باشید می‌پردازیم.

 انتخاب نوع سمعک

همان‌طور که گفتیم، انواع مختلفی از سمعک‌ها وجود دارد که هرکدام از نظر تکنولوژی و قابلیت‌ تفاوت‌هایی یا یکدیگر دارند. سمعک‌ های هوشمند، آنالوگ و دیجیتال سه نوع مختلف از این دستگاه هستند که به هنگام انتخاب و خرید بهترین سمعک ها باید با تفاوت آن‌ها آشنا باشید.

  • سمعک‌های آنالوگ: این‌ها دستگاه‌های شنیدیار قدیمی هستند که قطعات الکترونیکی ساده‌تری در آن‌ها به‌کار رفته است و با استفاده از فناوری‌های قدیمی مانند مدارهای آنالوگ، صدا را تقویت می‌کنند. قیمت سمعک آنالوگ به‌نسبت دیگر مدل‌ها کم‌تر است.

  • سمعک‌های دیجیتال: در این نوع دستگاه‌ها، فناوری‌های جدیدتر و پیشرفته‌تری استفاده شده است و صدا به‌صورت دیجیتالی تحلیل و پردازش می‌شود. حذف نویز، کنترل‌کردن صدای پس‌زمینه، پردازش سیگنال‌های ورودی و عمر طولانی‌تر از مزایای نوع دیجیتال هستند.

  • سمعک‌ های هوشمند: این نوع سمعک‌ها نوع پیشرفته‌‌تری از این دستگاه هستند که با استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته‌ای چون یادگیری ماشین و هوش مصنوعی کار می‌کنند و از طریق تقویت صدا و کاهش نویزهای محیطی، صداها را باکیفیت بالاتر به گوش افراد می‌رسانند.

انتخاب بهترین مارک سمعک

یکی از نکات مهم در خرید سمعک، تشخیص بهترین و مناسب‌ترین نوع آن برای فرد است. انتخاب نوع مناسبی از این دستگاه، باتوجه‌به میزان افت شنوایی در هر فرکانس، شکل ادیوگرام و برخی شاخص‌های تخصصی دیگر انجام می‌شود. مارک‌ها و برند‌های متنوع با قیمت‌های مختلف در بازار موجودند که می‌توانید هریک از آن‌ها را باتوجه‌به سلیقه و بودجه خود انتخاب کنید. برندهای phonak، siemense، bernafon، widex و rexton پنج برند برتر و شناخته‌شده سمعک در جهان هستند که کیفیت و طول عمر بیشتری دارند. البته بهتر است انتخاب نوع این دستگاه توسط متخصص شنوایی انجام شود.

انتخاب سمعک داخل گوشی یا پشت‌گوشی

یکی از نکات مهم دیگر در خرید سمعک، انتخاب نوع داخل گوشی یا پشت‌گوشی آن است. انتخاب این مورد تنها با ارزیابی دقیق شنوایی در فرکانس‌های مختلف توسط شنوایی‌شناس قابل انجام است. سمعک‌های داخل گوشی ساده‌تر گذاشته می‌شوند و قابلیت پنهان‌شدن دارند و قابل دید نیستند. نوع پشت‌گوشی این دستگاه نیز از استحکام بیشتری برخوردار است و برای کم‌شنوایی‌های شدید انتخاب بهتر و مناسب‌تری به‌حساب می‌آید.

خریداری سمعک از مرکزی معتبر

نکته آخری که در خریداری سمعک  مهم است، تهیه آن از یک مرکز معتبر است. مراکز نامعتبر فروش زیادی وجود دارند که خرید کردن از آن‌ها می‌تواند تجربه ناخوشایندی برای شما رقم بزند و دستگاه خریداری‌شده از کیفیت و دوام کافی برخوردار نباشد. بنابراین، حتما پیش از خرید تحقیقات لازم را درمورد فروشگاه مورد نظر انجام داده و بهترین مرکز خرید سمعک را انتخاب کنید.

images 1724921001 66d034a9aa438

در باره مرکز آوای امید

مرکز شنوایی سنجی و سمعک آوای امید واقع در فلکه دوم صادقیه، بلوار کاشانی ، یکی از بهترین مراکز خرید سمعک در غرب تهران است . در این مرکز بهترین سمعک ها از بهترین برندها توسط متخصصین دارای رتبه علمی دکترای تخصصی شنوایی برای شما تجویز و تنظیم می شود . این نوع تجویز سمعک که توسط متخصص انجام می شود به دلیل اینکه کاری علمی و اصولی است باعث رضایت بالای کاربران سمعک در این مرکز شده است. در پروسه تجویز سمعک در این مرکز انواعی از تست های تخصصی و تنظیمات مبتنی بر نیاز فرد انجام می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین ما در مرکز آوای امید ۰۹۱۹۴۷۰۷۰۴۷ و ۰۲۱۴۴۰۰۵۳۱۵ تماس بگیرید.

سخن پایانی

خرید سمعک برای افرادی که مشکل شنوایی دارند و پزشک متخصص برای آن‌ها استفاده از این دستگاه را تجویز کرده است، می‌تواند یک چالش بزرگ و مهم باشد. مراحل و نکات مهمی وجود دارند که پیش از خریداری شنیدیار باید به آن‌ها توجه داشته باشید. اگر به‌دنبال خرید این دستگاه هستید، مرکز شنوایی‌سنجی و سمعک آوای امید بهترین مرکز سمعک در غرب تهران است که می‌توانید برای انجام ارزیابی‌ها و تست‌های دقیق شنوایی و همچنین اطلاع از قیمت سمعک، آشنایی با جدیدترین و به‌روزترین مدل‌ها و خرید به آن مراجعه کنید.

این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و عصر مهر هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمی‌پذیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


نوشته های مشابه