ترشی انار و لبو
![ترشی انار و لبو 1 ترشی انار و لبو](/wp-content/uploads/2025/01/9dede4264681b2e782dd0d94a0be96b1-main.jpeg)
ترشی انار و لبو طعم خوشمزهای دارد و طرز تهیه آن هم بسیار ساده است. ترشی انار و لبو را میتوان در کنار غذاهای پلویی یا غذاهای نونی گذاشت و از انواع غذاها لذت برد. لبو و انار فواید زیادی برای سلامتی بدن ما دارند که از جمله آنها آنتی اکسیدان آنها میباشد. در ادامه با آسمونی باشید و طرز تهیه ترشی انار و لبو را ببینید.
مواد لازم برای تهیه ترشی انار و لبو
لبو | ۳ عدد |
سیب سبز | ۲ عدد |
انار دانه شده | ۲ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
نمک | ۱ ق م |
فلفل سیاه | کمی |
سرکه | به میزان لازم |
![ترشی انار و لبو 2 ترشی انار و لبو](/wp-content/uploads/2025/01/45e4da26816ff0d2517c788434a75192.jpeg)
طرز تهیه ترشی انار و لبو
مرحله اول
ابتدا لبو رو شسته و پوستش را بگیرید و با رنده درشت رنده کنید (یا خلال یا درشتتر خرد کنید) و بگذارید با کمی سرکه و شکر بپزد. سپس بگذارید تا کاملا خنک شود. حالا سیب را پوست گرفته و با رنده درشت رنده کنید.
مرحله دوم
دانههای انار، نمک، فلفل و شکر را با هم مخلوط کرده و به سیب اضافه کنید. این ترکیب را به لبوهای پخته و سرد شده اضافه کنید و به میزان لازم روی آن سرکه بریزید و در یک شیشه ریخته و برای ۴ روز در یخچال بگذارید تا برای استفاده آماده شود.
منبع : آسمونی