آشپزی

روش تهیه قارچ سوخاری

قارچ سوخاری غذایی بسیار لذیذ است که با قارچ درست می‌شود. طبخ این غذای گیاهی انواع گوناگونی دارد و بنا بر ذائقه و سلیقه افراد خانواده طبخ می‌شود. در ادامه با آسمونی باشید تا طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی را آموزش ببینید. قارچ سوخاری حدود ۱۷۵ کالری دارد و طرز تهیه آن هم بسیار ساده است و ۵۰ دقیقه برای تهیه آن کافی است.

مواد لازم برای تهیه قارچ سوخاری

قارچ نیم کیلو
آرد سوخاری ۱ پیمانه
آرد سفید ۱ پیمانه
تخم‌مرغ ۱ عدد
شیر یا ماست ۲ ق غ
نمک و فلفل به میزان لازم
آب لیمو ۲ ق غ
روغن معمولی یا زیتون به میزان لازم
زعفران ۱ ق چ

 

روش تهیه قارچ سوخاری
قارچ سوخاری

طرز تهیه قارچ سوخاری 

مرحله اول

ابتدا قارچ‌ها را شسته و بگذارید خشک شوند. ماست یا شیر را با زعفران، لیموترش، نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده و قارچ‌ها را داخل مواد مورد نظر قرار دهید و به مدت نیمساعت در یخچال بگذارید.

مرحله دوم

حال تخم مرغ و ماست یا شیر را با آرد سوخاری مخلوط کنید. در این مرحله، آرد سوخاری و آرد سفید را مجزا در دو ظرف دیگر بریزید.

مرحله سوم

قابلمه کوچک یا تابه‌ای گود را روغن ریخته و داغ کنید. ابتدا قارچ را داخل آرد سفید زده و سپس داخل مواد تخم مرغ و بعد هم داخل آرد سوخاری غلطانده و بعد هم سرخ کنید. می‌توانید با سس کچاپ سرو کنید.

منبع : آسمونی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


نوشته های مشابه