آشپزی

طرز تهیه سوپ قارچ

سوپ قارچ یکی از سوپ‌های مفید و پرانرژی فصل پاییز و زمستان است. سوپ قارچ فواید زیادی دارد و سوپی عالی هنگام سرماخوردگی است. طبخ انواع سوپ همچون سوپ قارچ در روزهای سرد پاییز و زمستان و به خاطر افزایش آلودگی هوا در هر روز توصیه می‌شود. در ادامه با آشپزی آسمونی همراه باشید تا طرز تهیه سوپ قارچ را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ

قارچ تازه نیم کیلو
هویج متوسط دو عدد
تره فرنگی نصف لیوان
پیاز متوسط دو عدد
کره ۱۰۰ گرم
خامه ۲۰۰ گرم
شیر یک لیوان
آب ۳ لیوان
آرد دو ق غ
سبزی سوپ برای تزئین
نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه سوپ قارچ
سوپ قارچ

 

طرز تهیه سوپ قارچ

مرحله اول

برای تهیه سوپ قارچ در ابتدا پیاز را پوست کنده و آن را نگینی خرد کرده و پیاز خرد شده‌ی نگینی را با کره یا روغن روی حرارت ملایم تفت دهید. بهتر است زیر اجاق گاز خیلی زیاد نباشد.

مرحله دوم

هویج و تره را هم نگینی خرد کرده و پس از طلایی شدن پیاز، به آن اضافه کنید. پس از پنج دقیقه تفت دادن، قارچ ورقه شده را هم اضافه کنید و پس از تفت پنج یا شش دقیقه‌ای، نمک و فلفل را اضافه کنید.

مرحله سوم

حال آرد را با آب که در دمای محیط بوده حل کنید. مخلوط آرد و آب را به مواد در حال تفت اضافه کنید و حرارت را کمی زیاد کنید. خامه را با یک لیوان شیری که در دمای محیط بوده مخلوط کنید و به مواد در حال پخت اضافه کنید. حدود یک ربع بعد سوپ آماده است و می‌توانید با سبزی سوپ (جعفری و گشنیز) تزئین کنید.

نکته:

  • اگر تمایل داشتید می‌توانید از آب مرغ یا گوشت هم استفاده کنید.
  • می‌توانید کمی از سبزی سوپ را داخل سوپ هم بپزید.
  • هنگام سرماخوردگی خامه اضافه نکنید.

منبع : آسمونی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


نوشته های مشابه