طراحی دیوار اتاق پذیرایی با روشها و متریالهای انحصاری دکارت استور
ابزارهای قاب سازی پلی یورتان (پلی اورتان)
از خصوصیات انسان زیبا دوستی است و این خصلت از فطرت او نشأت میگیرد. یعنی انسان ذاتاً زیبایی را دوست دارد و این خصلت باعث گردیده تا همواره به دنبال روشهایی برای بهینهتر کردن فضای زندگی و کار خود باشد.
در همین راستا گروهی از اندیشمندان به این نتیجه رسیدند که میتوان روشهای مختلف طراحی و چیدمان فضای کار و زندگی را آموزش داد و حتی با تجمیع این روشها میتوان یک رشته تحصیلی در دانشگاهها به وجود آورد، که آن را رشته طراحی دکوراسیون داخلی نامیدند.
هدف از ارائه این رشته تحصیلی هم زیباتر شدن و ایجاد فضای گرم و دل انگیز برای کلیه ساکنین آن ساختمان میباشد.
دکوراسیون داخلی دارای ۲ بخش اصلی شامل طراحی و دیزاین اجزاء تشکیل دهنده ساختمان (کف، دیوار و سقف) ودیگری وسایل و اکسسوریهایی که در چیدمان محیط خانه و یا محل کار استفاده میشوند، است که هماهنگی و تعادل بین این دو بخش از مهمترین اصول طراحی دکوراسیون داخلی میباشد.
مجموعه دکارت و ابزارهای قابسازی پلی یورتان (پلی اورتان):
در این مطلب که در وبسایت مجموعه دکارت منتشر کردهایم قصد داریم به بررسی طراحی دیوارهای داخلی ساختمان که از سطوح اصلی و مهم در دکوراسیون داخلی هستند، با استفاده از ابزارهای قابسازی پلی یورتان که جزو ترندهای دکوراسیون داخلی در سالهای اخیر هست بپردازیم.
کلیهی این ابزارهای مطرح شده در این مقاله در مجموعه دکارت قابل تهیه هستند.
فقط کافی است که محصولات ابزارهای قابسازی پلی یورتان دکارت را با دقت در وبسایت www.decartstore.co بررسی نمایید، به صفحات گالری و ایدههای مجموعه دکارت سر بزنید و با بررسی آنها و در میان گذاشتن آنها با کارشناسان مجموعه دکارت به بهترین طراحی برای فضای خود برسید.
قاب سازی روی دیوارها و طراحی دیوار اتاق پذیرایی با استفاده از ابزارهای قابسازی پلی یورتان بسیار سریع اجرا شده، ظرافت فوق العادهای دارند و هماهنگی بسیار کاملی با انواع سبک های معماری دارند.
لذا با توجه به کلیهی این موارد می توان ابزارهای قاب سازی پلی یورتان دکارت (پلی اورتان) را یکی از جذابترین ایده های طراحی دکوراسیون برای دیوارهای داخلی نامید.
ما در مجموعه دکارت کاملترین ابزارهای قابسازی دیوار پلی یورتان (پلی اورتان) را در اختیار داریم و برای دغدغههای شما برنامه های بسیار منسجمی خواهیم داشت. پس با ما در مجموعه دکارت همراه و همقدم باشید.
انتخاب طرح، بافت، متریال و رنگ بر روی دیوارها به خاطر نقش زیاد آن در دکوراسیون داخلی از مهمترین دغدغههای طراحان دکوراسیون داخلی است. انتخاب متریالی که در عین زیبایی و هماهنگی با باقی اجزای دکوراسیون داخلی به زودی از مد نیفتد و جذابیت خود را بزودی از دست ندهد که البته کار مشکلی خواهد بود.
با توجه به تعداد زیاد دیوارها در ساختمان، بسیاری از متریالهایی که در دیزاین دیوارها استفاده میشوند (کاغذ دیواری، ماربل شیت، ترمووود، آجر و …) قابلیت هماهنگی با سایر متریالها را ندارند و استفاده همزمان آنها با هم باعث عدم هماهنگی و شلوغی فضا میشود و به تنهایی هم نمیتوان از آنها در تمام دیوارها استفاده کرد.
در نتیجه چون همجنس دیوار های ساختمان که معمولا نمای گچی دارند نیست یک عدم تقارن بین دیوارهای دیزاین شده با این متریال ها و دیوارهای ساده بوجود میآید که خوشایند نیست.
قاب سازی روی دیوار به خاطر ویژگیهایی که دارد یکی از جذابترین ایدهها برای دیزاین دیوارها میباشد.
یکی از دغدغه های دیزاین دیوارها علی الخصوص در آپارتمانهای کم متراژ امروزه استفاده از متریالی است که در عین زیبایی باعث شلوغی بیش از حد نشود و در ترکیب با دیگر اجزاء ساختمان هماهنگی داشته باشد.
قاب سازی روی دیوارها به خوبی پاسخگوی این نیاز هستند و چون همجنس دیوارها دیده میشوند میتوان با کم و زیاد کردن تعداد قابها با توجه به سلیقه کاربر به راحتی این موضوع را مدیریت کرد و استفاده از آن در تمام دیوارها هم منعی ندارد فقط میتوان دیوارهای کانونی و اصلی را پرکارتر و دیوارهای فرعی را سبکتر اجرا نمود.
حتی وقتی که از آن به تنهایی برای دیزاین یک یا چند دیوار استفاده میشود، دیوارهای خالی بدون ابزار نا هماهنگ به نظر نمیرسند.
از ویژگیهای جذاب دیگر ابزارهای قابسازی جهت کنترل هماهنگی با سایر متریالها و یا کنترل شلوغی آزاردهنده، خاصیت رنگ پذیری این ابزارهاست به طوریکه میتوان آنها را با دیوار به صورت همرنگ رنگ آمیزی نمود.
این کار باعث میشود تاکید روی ابزارهای قابسازی کم شود و با دیوار اصلی به صورت یک کل دیده شود که با اجرای این مهم، دیوارها در عین حال که دیزاین شده هستند اما شلوغی آزاردهندهای نخواهند داشت.
روشهای اجرای انواع قاب سازی روی دیوار:
اگر بخواهیم از قاب سازی روی دیوار در دکوراسیون داخلی استفاده کنیم ۳ روش پیش روی ماست.
در روش اول میتوان به استفاده از کار دست توسط استاد کار اشاره کرد که از مهمترین مشکلات آن زمانبر بودن کار ابزار زنی، تحت تاثیر بودن کیفیت کار با مهارت استاد ابزار زن و ضربه پذیر بودن و شکننده بودن خود ابزارهای گچی در زمان استفاده از ساختمان و هزینه بالای آن اشاره کرد.
در روش دوم از گچبریهای پیش ساخته از جنس گچ میتوان استفاده کرد که از مهم ترین مشکلات آن میتوان به عدم ظرافت و تمیزی کار اشاره کرد که در اکثر مواقع نتیجه مطلوبی به همراه ندارد و از اصول دکوراسیون داخلی که بحث زیبایی هست به دور است.
روش سوم و بهترین و مهمترین روش، استفاده از ابزارهای پیش ساخته پلی یورتان هست که در آن سعی شده مشکلات ۲ روش قبلی مرتفع گردد و ودر عین حال ظاهری شبیه گچ داشته باشد.
خصوصیات گچبریهای پیش ساخته پلی یورتان:
خصوصیات گچبریهای پیش ساخته پلی یورتان همچون کیفیت و ظرافت ابزارها، نصب سریع و آسان، مقاومت بالا و عدم شکنندگی در برابر ضربه فیزیکی، رنگ پذیر بودن و… باعث شده به بهترین متریال جهت قابسازی روی دیوار بدل شده و مورد استقبال فراوان قرار گیرد.
شکل استفاده از قابسازی روی دیوارها به سبک مورد استفاده در دکوراسیون داخلی بستگی دارد.
شیوه قابسازی ابزارآلات قاب سازی پلی یورتان:
در ادامه به بررسی شیوه قابسازی در ۳ سبک اصلی دکوراسیون داخلی میپردازیم.
۱) سبک مدرن در ابزارهای قابسازی پلی یورتان:
در این سبک به طور کلی سادگی حرف اول را میزند. معمولا خطوط صاف و یا شکسته هستند و خطوط منحنی و قوسی شکل در آن جایی ندارند.
استفاده از وسایل تزئینی و تجملاتی در این سبک باید به حداقل ممکن برسد. در سبک مدرن حتما نیاز نیست که تقارن رعایت شود و استفاده از رنگ های خنثی و مات باعث زیباتر شدن و چشم نوازتر بودن این سبک میشود.
قاب بندی دیوار در این سبک معمولا روی دیوارهای اصلی و نقاط کانونی از ابزارهایی با سطح مقطع مکعب شکل به صورت خطوط صاف با طراحی مدرن اجرا میشود و معمولا ابزارها با دیوارها همرنگ می شوند.
۲) سبک کلاسیک در ابزارهای قابسازی پلی یورتان:
در این سبک همانطور که از نامش پیداست یک سبک تجملی پر زرق و برق مربوط به طبقه اشرافی می باشد. در این سبک نظم و تقارن اهمیت زیادی دارد و اصالت و سنگینی زیادی در فضا وجود دارد.
طیف رنگی استفاده شده معمولا کرم قهوهای است که با رنگ های طلایی ترکیب شده اند. بنابراین ابزارهای قابسازی این سبک دارای انواع گل، طرح و موتیف های کلاسیک هستند که در طول ابزارهای قابسازی تکرار میشوند.
۳) سبک نئوکلاسیک در ابزارهای قابسازی پلی یورتان:
در واقع ترکیبی از ۲ سبک قبلی است یعنی همزمان بر ظرافت و پیچیدگی تمرکز دارد. به عبارت دیگر سبکی مجللتر از سبک مدرن و متواضعانهتر از سبک کلاسیک است.
با توجه به سبک زندگی و سلیقه ایرانیان این سبک جزء پرطرفدارترین و کاربردی ترین سبک های معماری در کشور ما میباشد.
برای طرح های نئوکلاسیک ابزارها معمولا دارای خطوط برجسته و فرو رفته طولی هستند که اصطلاحا به آنها ابزارهای کشویی هم گفته میشود. این ابزارها میتوانند در ترکیب با گلها و موتیفهای (موتیف ها یکی از عناصر تزئینی در معماری هستند که معمولا با الهام گرفتن از گلها و اشکال اسلیمی به صورت گچبری یا نقاشی روی سقف و دیوار اجرا می شوند.) دکوراتیو به صورت محدود استفاده شوند که فضایی لوکس و در عین حال ساده را ایجاد میکنند.
لازم به ذکر است که هیچ کدام از این سبک ها برتری خاصی نسبت به دیگری ندارند و سلیقه و خلقیات شخص استفاده کننده، انتخاب نوع سبک را تعیین میکند.
در نهایت برای جمع بندی، میبایست اشاره کنیم که در در مجوعه دکارت برای هر سبک و سلیقه ای ابزارهای قاب سازی دیوار و گچ بری پیش ساخته پلی یورتان موجود میباشد و میتوانید قبل از اجرا، طراحی دیوار خود را به دست حاذق کارشناسان طراحی ما بسپارید و بعد از بررسی تصمیم به اجرا بگیرید.
ما در مجموعه دکارت هرآنچه که شما تصور کنید را برایتان مجسم و اجرا خواهیم کرد.
منبع: www.decartstore.co