مدت ماندگاری کربوکسی تراپی چقدر است؟
به دنبال یک راهکار مطمئن و کم خطر برای جوانسازی پوست صورتتان هستید؟ آیا میخواهید چهرهای شاداب و بدون چین و چروک داشته باشید؟ راهکارهای متنوعی برای جوانسازی پوست صورت وجود دارند که یکی از تاثیرگذارترین آنها، کربوکسی تراپی میباشد که با تزریق گاز کربن دی اکسید به زیر پوست، بدن را وادار به افزایش جریان خون و کلاژن سازی در ناحیه مورد نظر کرده و منجر به جوانسازی طبیعی پوست خواهد شد.
اگر میخواهید با ساز و کار و نحوه اثرگذاری کربوکسی تراپی و همچنین میزان ماندگاری آن آشنا شوید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
کربوکسی تراپی چیست؟
کربوکسی تراپی یک روش ایمن، کم تهاجمی و بالینی برای جوانسازی، ترمیم و بازسازی پوست است. این روش درمانی با افزایش کلاژن سازی طبیعی و بهبود جریان خون در صورت، خاصیت ارتجاعی پوست را بهبود بخشیده و به مرور زمان باعث میشود تا چین و چروک و خطوط ریزی که بر روی صورت وجود دارد کاهش پیدا کند.
البته کربوکسی تراپی تنها به جوانسازی و ترمیم پوست صورت منجر نمیشود؛ بلکه باعث میشود تا رشد موها بهبود پیدا کند و همچنین چربیهای زیر پوستی صورت کم شوند یا کاهش یابند.
میزان ماندگاری کربوکسی تراپی چقدر است؟
شاید این سوال برایتان پیش بیاید که کربوکسی تراپی صورت تا چه حد ماندگاری دارد؟ در پاسخ به این سوال بایستی بگوییم که میزان ماندگاری کربوکسی تراپی با توجه به نوع پوست و همچنین سبک زندگی شما، ۴ الی ۶ ماه میباشد و بعد از به پایان رسیدن این دوران، ممکن است نیاز به ترمیم و یا تزریق مجدد داشته باشد.
عملکرد کربوکسی تراپی چگونه است؟
در کربوکسی تراپی تزریق گاز کربن دی اکسید به زیر پوست با دقت بسیار بالا صورت میگیرد. از آنجایی که به طور طبیعی این گاز در بدن وجود دارد، تزریق آن طی کربوکسی تراپی ضرری برای بدن نخواهد داشت. بلکه باعث افزایش جریان خون در بدن شده و همچنین با افزایش سطح اکسیژن در لایه زیرین پوست، سلولهای پوست را تغذیه و جوان خواهد کرد.
تعداد جلسات کربوکسی تراپی
بعد از این سوال پرتکرار که کربوکسی تراپی چقدر ماندگار است، این سوال پیش میآید که چه تعداد جلسه برای کربوکسی تراپی کافیست؟ در پاسخ بایستی گفت که با توجه به کاربردی که از کربوکسی تراپی انتظار دارید، بین ۸ الی ۱۵ جلسه کافی خواهد بود. با این حال هر یک از کاربردهای کربوکسی تراپی تعداد جلسات متفاوتی نیاز خواهند داشت که هر یک عبارتند از:
- جوانسازی صورت: ۴ تا ۸ جلسه
- درمان ترک پوستی: ۴ تا ۱۰ جلسه
- از بین بردن چربیهای موضعی: ۸ الی ۱۰ جلسه
- درمان پوست پرتقالی و سلولیت: ۶ تا ۱۰ جلسه
- روشن سازی صورت و رفع سیاهی و گودی زیر چشم: ۴ تا ۸ جلسه
مدت زمان تزریق کربوکسی تراپی
اگر برای تزریق کربوکسی تراپی به پزشک متخصص پوست مراجعه کنید، این روش درمانی بین ۱۵ الی ۳۰ دقیقه طول خواهد کشید.
میزان ماندگاری کربوکسی تراپی به چه عواملی وابسته است؟
مدت زمان ماندگاری کربوکسی تراپی به عوامل مختلفی بستگی دارد که عبارتند از:
- سن بیمار
- سبک زندگی
- جنس و نوع پوست
- مهارت پزشک متخصص
- عوامل بیرونی مانند آلودگی هوا
- مصرف کردن با عدم استفاده از مشروبات الکلی
- مصرف یا عدم مصرف مواد مخدر و دخانیات
۵ مزیت فوق العاده کربوکسی تراپی
کربوکسی تراپی پوست صورت به دنبال ترمیم و جوانسازی پوست، میتواند ۵ مزیت زیر را نیز به همراه داشته باشد:
- درمان سلولیت و لاغری موضعی: اگر گاز دی اکسید کربن به بافت چربی زیر پوستی تزریق شود، این سلولهای چربی تجزیه شده و پوستی صاف و بدون چربی خواهید داشت.
- رفع تیرگی و گودی زیر چشم: به دنبال کربوکسی تراپی، گردش خون در پوست صورت افزایش یافته و پوست روشن تری خواهید داشت. به همین علت، به بهبود گودی و تیرگی زیر چشم کمک میکند.
- جوانسازی پوست: کربوکسی تراپی با افزایش تولید کلاژن و الاستین، باعث سفت شدن پوست، رفع چین و چروک و خطوط ریز و همچنین بهبود خاصیت ارتجاعی پوست خواهد شد.
- درمان اسکار آکنه: کربوکسی تراپی با تحریک پوست و تولید مجدد کلاژن، به ترمیم و بهبود جای زخم آکنه و اسکارهای صورت کمک میکند.
- ریزش مو: با کربوکسی تراپی، جریان خون در پوست سر افزایش یافته، موها تقویت شده و از ریزش مو جلوگیری خواهد شد.
کاربردهای کربوکسی تراپی
امروزه از کربوکسی تراپی در صنعت زیبایی و جوانسازی چهره به دلیل مزایای خوب و مکانیزم موثری که بر روی صورت دارد استفاده میشود. از جمله کاربردهای متنوعی که کربوکسی تراپی دارد میتوان به موارد زیر اشاره داشت:
- جوانسازی و ترمیم زخم و اسکار آکنه روی صورت، گردن و ناحیه قفسه سینه
- از بین بردن چربیهای زیر پوستی و لاغری موضعی
- از بین بردن تیرگی و چین و چروکهای صورت
- درمان و کاهش حجم ریزش موهای سر
- از بین بردن چین و چروکهای صورت
- درمان افتادگی و شل شدگی پوست
- بهبود خاصیت کشسانی پوست
- رفع سلولیت و غبغب
کربوکسی تراپی در چه کسانی ممنوع است؟
در صورتی نباید کربوکسی تراپی انجام دهید که باردار یا شیرده و یا به بیماری های زیر مبتلا باشید:
- بیماریهای ریوی
- بیماریهای قلبی و عروقی
- بیماریهای زمینهای مانند فشار خون، دیابت یا صرع
عوارض و خطرات کربوکسی تراپی
اگر کربوکسی تراپی توسط متخصص انجام نشود و یا پوست حساسی داشته باشید، ممکن است شاهد عوارض و خطرات احتمالی زیر باشید:
- درد
- تورم و التهاب
- قرمز شدن پوست
- کبودی در محل تزریق
البته حواستان باشد که مشاهده این علائم در ۲۴ ساعت اولیه بعد از کربوکسی تراپی عادی است. اما اگر ۱ روز بعد از تزریق همچنان علائم را داشتید و شدت آن بیشتر شد، بهتر است برای درمان این مشکل به پزشک متخصص پوست مراجعه کنید. پیشنهاد می کنیم برای آگاهی بیشتر از عوارض کربوکسی تراپی به این مطلب از آفتاب آنلاین مراجعه کنید.
در پایان توجه کنید نتیجه ای که از کربوکسی تراپی میگیرید تا حد زیادی به فردی بستگی دارد که این کار را برای شما انجام می دهد. پس حتما قبل از انجام کربوکسی تراپی مطمئن شوید که به مرکزی معتبر و افرادی حرفه ای برای انجام این کار مراجعه می کنید. به این ترتیب علاوه بر اینکه مدت ماندگاری کربوکسی تراپی را افزایش می دهید، از عوارض احتمالی آن هم جلوگیری می کنید.