بازار

دوربین نقشه برداری سندینگ بخریم یا نخریم؟

اگر بگوییم دوربین توتال استیشن، ممکن است اولین موضوعی که به ذهنتان برسد مرتبط به دوربین های لایکا باشد. اما در چند سال اخیر به دلیل بالا رفتن شدید قیمت دوربین های لایکا، نقشه بردارها به دنبال جایگزین برند های مختلف دیگر رفتند. در این بین یک برند چینی محبوبیت خاصی در بین نقشه بردار ها پیدا کرده است که قیمت مناسبی دارد و از کیفیت و دقت قابل قبولی برخوردار می باشد. در کارآموزی آنلاین مهندسی دوربین های توتال استیشن سندینگ به طور اختصاصی به معرفی، تاریخچه و بررسی این برند دوربین پرداخته شده است.

اگر شما چند سالی است که از برند لایکا در نقشه برداری استفاده می کنید و به یک باره تصمیم گرفته اید که به سراغ دوربین های سندینگ بروید، باید بگوییم به شدت نا امیدتان خواهد کرد و این مدل را دوربینی نامناسب و بی کیفیت خواهید خواند. در واقع دوربین بدی نیست اما به نسبت دوربین لایکا سخت افزار و نرم افزار ضعیف تری دارد. در پروژه های دقیق و با حساسیت بالا معمولا از دوربین های سندینگ استفاده نمی شود و فقط برای پروژه های با دقت معمولی گزینه فوق العاده ای هستند.

برند سندینگ از چه سالی وارد ایران شد؟ سال ۲۰۰۴ میلادی یا همان ۱۳۸۲ خورشیدی بود که برند جدید چینی وارد بازار دوربین های توتال استیشن سندینگ ایران شد. از همان اول اشتباهات عجیب غریب در این دوربین باعث نارضایتی بسیاری شد. اما در نسل جدید این برند دوربین ها با نام arc وارد بازار شدند که تغییرات زیادی نسبت به گذاشته کرده بودند و پیشرفت بیشتری داشتند. این سری از دوربین ها را می توان دوربین خوبی خواند زیرا هم از نظر نرم افزاری و سخت افزاری به حد قابل قبولی رسیده اند.

مزایا دوربین توتال استیشن سندینگ

اگر شما قصد تهیه دوربین های توتال استیشن سندینگ را دارید. بعد از مطالعه این بخش می توانید با دید باز تری تصمیم بگیرید.

اولین دلیل مهم که خریداران به سمت خرید دوربین سندینگ تمایل پیدا می کنند، مربوط به قیمت مناسب آن می باشد. در این تاریخ که در حال نوشتن این مقاله هستیم، دوربین سندینگ arc6 که تقریبا می تواند هم رده دوربین ts06 لایکا در نظر گرفت را می توان با قیمت ۶۶ تا ۷۰ میلیون تومان تهیه کنید. در صورتی که دوربین لایکا ts06 قیمتی در حدود ۲۲۵ میلیون تومان دارد. (چیزی در حدود ۳٫۵ برابر)

arc6 با مدل ۷۶۲r8plus چه تفاوتی نسبت به هم دارند؟ هیچ، شرکت سندینگ برای بازار های مختلف محصولات خود را با نام های مختلفی تولید می کند و نیازی نیست نگرانی بابت این موضوع داشته باشید. از نقاط قوت دیگر دوربین های توتال استیشن سندینگ، می توان به آسانی به قطعات و متخصصین این دوربین دسترسی پیدا کرد. زیرا معمولا در هرشهر، بخصوص مراکز استان ها به سادگی می توانید تعمیر گاه تخصصی این دوربین ها را پیدا کنید.

باطری این دوربین ها اگر به درستی شارژ شود و مورد نگه داری قرار گیرد، به سادگی هر بار شارژ ۸ ساعت کاری می توان استفاده کرد. از این بابت به مشکل نخواهید خورد و دوربین های سندینگ دقت ۲ ثانیه ای دارند که مورد قبول است. شرکت سندینگ برای بالابردن محبوبیت این دوربین در بین کاربران نرم افزاری دوربین را شبیه به دوربین لایکا طراحی کرده است و سعی کرده است به سبک لایکا نزدیک شود.

معایب دوربین توتال استیشن سندینگ

اولین عیبی که در نظر کاربران می توان به دوربین سندیگ وارد کرد مربوط به پیچ های حرکت افقی و قائم است و به بصورت قفل شونده می باشد که از سرعت برداشت نقشه برداری کم می کند و در حرکت افقی و قائم هم محدودیت ایجاد می شود. اما نکته جالب توجه راجع به دوربین این است که در دما های پایین سرعت برداشت دوربین کم می شود و دچار هنگ خواهد شد. این مدل دوربین ها حساسیت بالاتری دارند و باید از آن ها در مقابل جابه جایی و ضربه مراقبت بیشتری کنیم تا دوربین دچار مشکل نشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


نوشته های مشابه